Belediye Ekipleri Ana Yoldaki Yıpranan Yerlere El Attı...

Belde içerisinde geçtiğimiz günlerdeki yağışlardan dolayı ana yol üzerinde kanalizasyon ağının geçtiği alanlarda yıpranmalar oluşmuştu. Halkızın bu konuda ki rahatsızlığını çok iyi biliyorum ve hak veriyorum. Bu alanların parke taş döşemesi şuan yapılması demek... kendimizi kandırmak anlamına gelir. Biz uzun ömürlü hizmet yapma niyetinde ve arzusundayız. O alanlarda şuan zeminin oturup sağlamlaşmasını bekliyoruz. Bu konuda halkımızı bilgilendirme ihtiyacı hissettim. Bizim ana yolu yaptığımız yerlerin dışında olan ve bizden önceki yönetimin parke taş döşediği alanlar olduğundan dolayı bu alanlardan geçen kanaliasyon ağından dolayı fazlasıyla etkilendi. Biz kanalizasyon çalışmasının olmadığı yerlerdeki yollarda parke taş döşemesi yaparak bir daha yolun sökülmesinin önüne geçtik. Buradan halkımıza sesleniyorum; bu yıpranan ve sökülen yerleri tekrar yapacağız. Bütün halkımızın içinin rahat olmasını ve bize güvenmeye devam etmelerini diliyorum.