Tahlil Sonucunu Bekliyoruz...

Kamuoyunun Dikkatine Beldemiz de son günlerde bazı rahatsızlıkların içme suyundan kaynaklandığına dair şüpheler üzerine acilen içme suları ile ilgili olarak araştırma yaptırıyoruz. İlk günden itibaren toplum sağlığı ve halk sağlığı ekiplerinden destek alarak kordineli bir çalışma başlattık. Şüphe üzerine ilk önce ilçemizin toplum sağlığında görevli sağlık memuru arkadaşlarımızı beldemize davet ettik. Toplum sağlığı ekibi beldemizin farklı yerlerinden aldıkları içme suyu örneklerini tahlil ettirmek için bir üst kurumu gönderdiler. Biz de merakla alınan örneklerin tahlil sonucunu bekliyoruz. Büyük ihtimalle yağmur suyunun karışımıyla oluşmuş geçici bir durum olduğu sanılmaktadır. Şüphe arzeden içme suyu gözünün birinci kısmını tahliyelerden tedbir amaçlı boşa akıtıyoruz. Kamuoyunda yer alan bilgi kirliliğine de dikkat çekmek istiyorum. Toplumu resmi olmayan bilgilerle yanlış yönlendirmeyin. Bizler de tayakuzdayız. Bu tahlil sonucu elimize ulaşınca kamuoyunu daha doğru resmi bilgilerle bilgilendireceğimizi kamuoyunun dikkatine sunarım.