Osmaniye Valisi Kerem AL Düziçi İlçesinde...

Osmaniye Valisi Kerem AL Düziçi ilçesine rutin ziyaretini yaptı.VALİ KEREM AL Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, Düziçi ilçesi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Ellek Belediye Başkanı Recep Soy, Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Önal, Atalan Belediye Başkanı Süleyman Yıldırım, Böcekli belediye Başkanı Doğan Öztürk ve kurum amirleri il encümen azaları ve geniş halk kitlesi tarafından karşılandı. Vali Al Düziçi ilçesinde yeni açılan Kız Meslek Lisesini ve Sağlık Meslek Lisesini, Yrabaşı Belediyesi tarafından yapılan düğün salonunu gezerek yetkililerden bilgi aldı. Ayrıca Elbeylideki çınar etrafındaki düzenlemeleri, Çitlide yapılması planlanan işler hakkında vatandaşlarla sohbet etti. Recep Başkanın isteği üzerine; Ellek-Karacaören arasındaki yolun beton asfaltlama yapılması konusuna tam destek vererek çalışmaların kısa zaman içerisinde yapılmasını istedi. Daha sonra karşılıklı sohbetler edilerek ziyaret sonlandırıldı.