Ellek-Karacaören Yolu Son Sürat Yapılıyor...

Ellek-Karacaören beldeleri arasındaki yolumuzun asfaltlama işlemi öncesindeki mekanik kumlama işlemini yerinde izlemek için Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Önal ile birlikte çalışma alanına gittik. Bu yolun yapılması Ellek halkı kadar bu bölgede ikamet eden Yarbaşı Belediye halkı tarafından da büyük takdirle karşılandı. Bölgemizin kanayan yarası haline gelen bu yolun modern bir şekilde yapılması inanıyorum ki bölgemizin kaderini değiştirecek. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar bu yolun modern bir şekilde yapılması için her kapıyı çaldık. Bütün siyasi çevrelere bu derdimizi defalarca ilettik. Halkımızın bu konuda rahatsızlığını dile getiren bir çok mesaj aldık. Bu isteği yerine getirmek için gece gündüz çalıştık ve sonunda amacımıza ulaştık. Bu yolun bütün bölgeye hayırlar getirmesini canı gönülden diliyorum. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyoum.