8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Başta memleketimize önemli hizmetlerde bulunmuş, kahraman olmuş, kahramanlar doğurmuş, bizi biz yapan değerlerimizi nesilden nesile aktarmış tüm analarımızı saygıyla, rahmetle anıyorum. Milletimizin istikbali için şehit olan tüm kadınlarımızı şükranla yâd ediyorum.
Bizi biz yapan, toplumun temel taşı olan kadınlarımızın gücü, daha iyi ve daha yaşanabilir bir dünya için ışık tutacaktır. Gelenekten geleceğe uzanan bu süreçte şuurlu bir toplum yetiştirmek ve milli ve manevi değerler noktasındaki hassasiyetlerini göstermek uğruna verdikleri mücadele ülkemize barış, sevgi ve hoşgörüyü getirdi.
Bu vesileyle Yaşam kaynağı, cennetin habercisi, sosyal, siyasal ve ekonomik hayatın baş taçları Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gönülden tebrik ediyorum.