Ellek-Karacören Yolu Yapımına Başlanıyor....

Ellek- Karacören arası yol yapım çalışmalarının başlatılıp tamamlanması için desteklerini esirgemeyen Osmaniye Belediye Başkanımız Kadir KARA beye beldemiz adına teşekkür ederim. Bizleri yalnız bırakmayan Atalan belediye başkanımız Süleyman YILDIRIM beye ve Yarbaşı Belediye Başkanımız Mustafa Önal beye de ayrıca teşekkür ederim. Bu süreç zarfında yaşanan olumsuzluklar ve oluşan aksaklıklar adına da yolu kullanan Beldem halkından özür dilerim. Gösterdikleri sabır ve Teveccühleriniz için siz Beldem halkına teşekkür ederim. Allahın izniyle inşallah yolumuz sıcak asfalt olacak ve istenilen şartta kullanıma hazır hale getirilecektir. Allahım birlik ve beraberliğmizi daim kılsın. Hayırlı ve uğurlu olsun.

Ellek Belediyesi Başkanı; RECEP SOY