Pazar Esnafları Ve Halkımızla Bir Aradayız...

Beldemiz de bugün perşembe pazarını gezerek pazar esnaflarının birinci ağızdan sorunlarını ve isteklerini dinledim ve bütün pazar esnafı arkadaşlarımıza hayırlı işler bol kazançlar temennisinde bulundum. Ayrıca  pazar alışverişine gelen  vatandaşlarımız ile bir araya gelerek pazar yerinde yaşadıkları sorunlar hakkında geniş bilgiler alarak arzu ettikleri isteklerini tek tek dinledim. Halkımızın istek ve arzuları bizim için çok önemli olduğunu belirterek istek ve arzularını not aldım. Bu şekilde sadece bu pazar yeri değil beldemizdeki bütün vatandaşlarımızın isteği ve arzusu bizim için çok önemlidir. Belediyemizin imkanları ölçüsünde bütün sorunların üzerine ciddi adımlarla gideceğimizi söylemek isterim. Hiç kimsenin bundan kuşkusu ve şüphesi olmasın... Halkımızın ve pazar esnaflarının bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı bütün herkese teşekkür ederim.