Bazı Dağ Yollarında Tadilat Çalışmaları...

Bugün Ellek Belediyesine bağlı yol yapım ekiplerimiz vatandaşlarımız için sorun olan dağ yollarınını da ele aldı. İlk etapta Karatepe bölgesindeki dağ yollarımızın genelinde tadilat işini başlattık. Ekiplerimiz bu bölgedeki bütün dağ yollarını bakıma alarak kullanıma hazır hale getirdiler. Daha önceleri hiç el atılmamış bu yolların bakımını yapıldı. Artık bütün vatandaşlarımız araçları ile bu alandaki arazilerine rahatlıkla ulaşacaklardır. Vatandaşlarımızı bu konular da bazı uyarıda bulunmak istiyorum. Bizim göremediğimiz veya farkında olamadığımız eksiklerimiz olabilir. Bu konularda belediyemize gelerek bizleri ziyaret ederek sorunlarını dile getirebilirler. Bizde imkanlarımız doğrultusunda elimizden geldiği kadar yardım ederiz. Hiç kimsenin çekinmesine gerek yok buyrun gelin...bir çayımızı için ve bize sorunlarınızı anlatın demek isityorum. Bu hizmetimizin bütün belde halkına hayırlı olmasını diliyorum.