Arıklar Mahallesinin Kanal Yolu Da Yapıldı...

Beldemizin her köşesine hizmet götürmeyi kendimize hedef edindik. Yapılan hizmetin büyüğü küçüğü olmaz mantığı ile her köşeye hizmet yapmaya çalışıyoruz. Beldemizin bir çok yerinde hizmete ihtiyacı olan bir çok yerler var. Her şey bir anda olmayabiliyor. Zamanla her sorunun üstesinden geleceğiz. Bu konuda halkımızı anlayışlı olmaya çağırıyorum. Gözümüzden kaçan veya düşünemediğimiz ayrıntılar olabilir. Bu konuda bizi çekinmeden arayıp uyarabilirsiniz. Beldemizin yeteri kadar hizmet alamamış bölgelerinden biri olan Arıklar mahallesindeki sulama kanalının etrafındaki ara yollar ve kanal boyu uzanan yolumuzun da bakımını yaparak hizmete sunduk. İnşallah... bu gibi hizmetler diğer alanlara da yayılarak devam edecektir. Bu konuda halkımızdan tek beklentimiz sabırlı olmaları yönündedir. Hizmet aşkımız artarak devam edecektir...Bu hizmetin bütün belde halkına hayırlı olmasını diliyorum.