Yeni Mezarlık Elden Geçirildi...

Beldemizin Kumluca mevkiindeki yeni mezarlığımızdaki yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Mezarlık içerisindeki tuvaletlerin lavabo ve kapıları yapılarak kullanıma hazır hale getirildi, bunun yanında bu bina baştan aşağı boyanarak bütün eksikleri giderildi. Ayrıca halkımızın en çok üzerinde durduğu konuların başında gelen ise; toplanma alanı içerisinde alanın üzerine 500 metrekarelik kapalı alanın çatısına kaplama işi tamamlanarak  halkımızın hizmetine sunulmuştur. Bu çalışmaları yapan ve yapımında  zerre kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kısa bir zaman diliminde mezarlıktaki gözden kaçan diğer eksiklikler de hızlıca yapılacaktır. Bu hizmettimizin bütün belde halkına hayırlı olmasını diliyorum.

Ellek Belediye BAŞKANI; RECEP SOY