Yıldızlar Mahallesinin Ara Yolları da Tamamlandı

""Halkımızın isteği bizim için emirdir"" düşüncesi ile beldemizin her köşesine hizmet götürmeyi kendimize hedef edindik. Vatandaşlarımızın en çok şikayet ettiği konular arasında ara yolların durumu ilk sırada yer aldığını her zaman dile getirdik. Bu nedenle beldemiz genelinde yolların yapımını her zaman öncelik verdik. Beldemizin ana yolunu da yaptıktan sonra mahalle aralarındaki ara yollarında yapımına başladık. Hemen hemen bir çok mahallemizdeki ara yollarında yapımını sağladık. Gönül ister ki;yollarımızı daha kaliteli ve kullanışlı yaparak halkımızın beğenisini kazanalım. Şuan elimizden geldiği kadar hizmet üretmeye çalışıyoruz. Ellek halkı en iyi hizmeti hak ettiğini çok iyi biliyorum. Lakin; belediyemizin şartları buna müsaade ediyor. Bu konuda halkımızı anlayışlı olmaya davet ediyorum. Yaptığımız hizmetin bütün halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.