Yaptığımız...Yapacağımızın...Teminatıdır...

Halkımızın belediyemizden beklentilerini en iyi biz biliriz...Yıllarca yapılmayan hizmetler bizimle beraber yapılmaya başlandı. Geçmişi yargılamak gibi bir tutum içerisinde asla değilim. ""Ben yaptığım hizmetlerden sorumluyum"". Beldemizin en çok ihtiyaç duyduğu konular içerisinde büyük yer işgal eden beldenin ara yollarının her karışını yapmak için büyük bir çalışma başlattık. Hemen hemen beldemizin bütün ara yollarını yapmayı kendimize hedef edindik ve bu düşünce ile çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bugün ise; belediyemiz ekipleri mezarlık karşısından Anserol denen bölgesine açılan ova yolu ve bu alandaki mahallemizin bütün ara yolları yapımını gerçekleştriyoruz. Bu çalışmayı yapan ekibimizin ellerine sağlık diyor...Yapılan yollarımızın da halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.