Yapılmayan Yol Kalmayacak...

Belediyemize bağlı personellerimiz tarafından ara yol yapımına tekrar başlanıldı. Bugün Filiz sokağından başlayarak Zeki Kıncal`ın evinin olduğu bölgedeki yol yapımını gerçekleştirdik. Ancak bu yolun en üst seviyesi dik ve keskin rampa olduğu için o alandaki bazı yerlerin yapımını daha sağlam olması için beton asfalt yapma kararı aldık. İnşallah o alan da en kısa zaman içerisinde yapılarak hizmete sokulacaktır. Bu ara yol yapma süreci beldemizin her yerine dağılarak devam edecektir.Bu konuda halkımızı biraz daha anlayışlı ve sabırlı olmaya davet ediyorum...Sizin güveninize layık olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyız...Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Halkımızın her zaman yanındayız ve haklı eleştrilerine her zaman açığız.