MHP İlçe Teşkilatın Bayramlaşma...

İlçemiz de MHP teşkilatı olarak parti binamızda Osmaniye MHP Milletvekilimizin katılımı ile birlikte bir bayramlaşma etkinliği düzenlendi. Bu etkinliğe katılarak bizleri onurlandıran milletvekilimiz, teşkilat bünyesindeki arkadaşlarımız ve dostlarımızla bayramlaştık. Bu toplantıda parti teşkilatına gündemle ilgili bilgi veren Milletvekilimiz RUHİ ERSOY şunları söyledi;"" Ülkemizde son günlerde yaşanan olaylar nedeni ile ilk önce kendi güvenliğimiz dedik. Suriye de yaşanan olaylar bizimde güvenlik konusunda tedbirler almamız gereğini ortaya çıkardı. Bu nedenle ülke olarak alınan tedbirler ve ileride izlenecek yol"" ile ilgili geniş detaylı bilgiler vererek bizleri aydınlattı. Bizde partimizin izlediği yolla tam destek vererek toplantıyı sonlandırdık.