Mahalle Mahalle Ara Yolların Hepsi Yapılacak.....

Beldemiz de belediyemize bağlı yol yapım ekipleri çalışmalarını ara yollara kaydırdığını daha önceki sohbetlerimizde  belirtmiştik. Belde bünyesinde nüfus yoğunluğu bakımından en kalabalık ve hizmet yönünden  en çok ihtiyaç duyulan mahallesi olan Şehit Ali Gökçe mahallesinde ara yolların yapımı son sürat gerçekleştiriliyor. Ara yolların sayısı bakımından  en sık yol ağının bulunduğu bu mahallede çalışmalarımız yoğunluk kazandı.  Bu gün ise bu mahallenin ESENTEPE sokağı ve çevre ara yollarında çalışmalar yapılıyor. Yolları yapılan vatandaşlar bize ve orada bulunan ekiplerimize  teşekkür ederek memnuniyetlerini bildiriyorlar. Bu bölgede yapılan yol çalışmalarının her karesini gözler önüne getirerek vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. İleri aşamalarda bu çalışmalar belde bünyesindeki diğer mahallerimizde de yapılacaktır. Bu konuda hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Zamanla her yere beklenen hizmetleri vereceğiz.