Ellek Beldesinde Ara Yollara Neşter Vuruldu....

Beldemizde yol yapımına ara vermeden son hızla devam ediyoruz. Beldemizin bazı yerlerinde parke taş döşemesini yapıyorduk. Fakat; elde olmayan nedenlerden dolayı özellikle malzeme ihtiyacından dolayı bazı yerlerde parke kilit taşı yapımını erteledik. Fakat elimize geçen imkanlar dahilinde... özellikle en çok nüfusun olduğu ve en çok ihtiyaç duyulan alanlardaki ara yolların yapımına başladık. Şuan ise; belediye ekiplerimiz Şehit Ali Gökçe Mahallesi Hacı Böycü sokağını ve çevresindeki ara yolların yapımını sağlıyor. Beldemizin büyük bir bölümünde ara sokaklar hemen hemen hiç hizmet alamamış. Bu nedenle iş yükümüz çok fazla...  Acil olan bölgelere ağırlık veriyoruz. Halkımızın tarafından arzu edilen veya istenen yerlere istediğimiz ölçüde hizmet götüremiyoruz. Ama.. zamanla... beldemizin bütün  ara sokakları hak ettiği hizmeti alacaktır. Bu konularda vatandaşlarımızın eleştrisini saygı ile karşılıyorum. Elimde sihirli bir deynek olsa bütün isteklere anında cevap vermeye hazırım. Lakin gücümüze göre hizmet üretiyoruz ve yapıyoruz. Bu konuda halkımızın bizi anlamalarını diliyor ve yapımını arzuladıkları hizmet hususunda sabırlı olmaya davet ediyorum. Zamanla beldemin her köşesine hak ettiği hizmeti sunacağız. Şimdiye kadar yaptığımız hizmetler bundan sonra yapacağımız hizmetlerin bir teminatıdır. Vatandaşlarımızın güvenine layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bize güvenmeye devam etmelerini diliyorum.