Halkımızın İsteğini Tek Tek Yerine Getiriyoruz....

Beldemizin yıllarca içme suyu sorun olmaktan kurtarıyoruz. İçme suyumuzu vatandaşlarımız sebze ve bahçe sulamada kullanıldığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu durum bu güne kadar bu şekilde artarak kullanımı devam etmektedir. Bu durum bu güne kadar göreve gelen bütün belediye başkanlarımız bu sorunun önüne geçemedi. Ben bu sorunun büyerek devam ettiğini çok iyi biliyorum.Yıllarca beldemizde içme suyu kesintilerimiz oldu. İçme suyu depolarımızdaki içme suyunun bahçe sulamasında kullanıldığından dolayı yetersiz kalıyordu. Bizde bu sorunu kökten kesmek için bazı projeleri hayatta geçirdik. Bunun ilk etabında belde bünyesinde açtırdığımız iki kuyudan dafa fazla yararlanmak için içme suyunun dışında yeni hatlar kurarak fazla suyu bahçelerde kullanmak için yeni bir çalışma başlattık. Bu çalışmanın başlangıcı olarak; ORTAOBA mahallesinde bahçe ve tarım alanlarında kullanılmak üzere sulama suyu şebekesinin çalışmaları başlatık. Şuan bu çalışma son sürat devam etmektedir. Bu şebeke çekme işlemi tamamlandığında bu mahallede yarıda bıraktığımız parke taşı döşeme çalışmaları kaldığımız yerden tekrar başlayacaktır. Bu konuda bize desteğini esirgemeyen ve yardımcı olan halkımıza şükranlarımı sunuyor bu hizmettin herkese hayırlı olmasını diliyorum.