Ellek Bizimle Hizmete Doyacak...

Beldemizde belediye personelimiz top yekün büyük bir çalışma yürütmektedir. Beldemizin her köşesinde ciddi çalışmalar yapılmaktadır.. Kanalizasyon çalışmaları bitikten sonra dere ıslahı işlemi başlamıştı. Bazı yerlerdeki ana cadde üzerinde dar olan köprüleri modern bir şekilde genişletik. Bu çalışmalarımız halen devam etmektedir. Aşağı mahallerdeki derelerimizin ıslahı son sürat devam ediyor. Bunun yanında bugün ise geçmiş belediye başkanımız zamanında ana yolun bazı bölgelerine parke taş döşemiz yapılmıştı. Bu alanlar kanalizasyon çalışması nedeni ile sökülmüştü. Bizde bu yolu geçici bir süre için yapmıştık. Fakat sağlamlaşmayan zemin aşırı yağışlar nedeni ile tekrar sıkıntılı bir durum aldı ve araç geçişlerinde sorun yaşanmaya başlandı.. Biz bu olayın olacağını önceden tahmin ediyorduk. Bugün bu alanlarda ciddi bir çalışma başlattık. İlk etap da zemin sağlamlaştırma işlemini yapacağız ikinci aşamada İnşallah! uzun ömürlü bir hizmet için bu alanlara sıcak asfalt döşemesini başlatacağız. Bu konuda halkımızı sabırlı olmaya ve bize güvenmeye devam etmelerini diliyorum.